2021-01-22 14:44:15• hírek • Bede Emőke

Szatmár megyeieket hallgattak ki egy kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozásban

Január 20-án a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság ügyészei és a Kolozs Megyei Rendőr-felügyelőség szervezett bűnözés elleni osztályának rendőrei Szászfenes területén tetten értek egy férfit, amint épp hét zacskó kannabiszt próbált meg eladni.

Ugyanezen a napon a rendőrök és az ügyészek négy házkutatást is tartottak olyan személyek bánffyhunyadi, szászfenesi és egeres-gyártelepi lakhelyein, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kannabisszal és egyéb jellegű tudatmódosító szerekkel üzleteltek. A házkutatások során összesen 50 gramm kannabiszt, 15 darab, krisztályos anyag nyomait tartalmazó zacskót, 28 darab, kannabiszmaradványokat tartalamzó zacskót, házilag tekert cigarettákat, 23 tablettányi gyógyszert, 2.500 lejt, 7 mobiltelefont, 8 SIM-kártyát és egyéb iratokat foglaltak le.


Hat személyt a DIICOT Szilágy megyei irodájába szállítottak át, további 16, Szilágy és Szatmár megyéből származó személyt pedig bekísértek kihallgatásra. A vizsgálatok során a megbízott ügyész 3 főt 24 órára őrizetbe vett, a Szilágy megyei törvényszék pedig elrendelte 30 napos előzetes letartóztatásukat is.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: